Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Theunissen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 6 april 1882, overleden te Leveroij op 17 oktober 1953, begraven te Leveroy, zoon van Joannes Teunissen en Antoinetta Eijkelberg.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 2 mei 1924 met
Elisabeth Petronella Stappers, geboren te Heythuysen op 13 september 1892, overleden te Nederweert-Leveroij op 14 maart 1950, begraven te Leveroy, dochter van Joannes Stappers en Anna Maria van Horne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Henricus, stucadoor, geboren te Nederweert-Leveroij op 5 december 1926, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 25 maart 2016.
    Hij is getrouwd te Roggel op 14 november 1959 met (en gescheiden op 21 april 1980 van) Maria Severina van Heur, geboren te Roggel op 19 november 1932, wonende aldaar, overleden te Roermond op 31 oktober 2016, gecremeerd aldaar, dochter van Joseph van Heur en Maria Catharina Vestjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina