Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Poulina Gertruda Verheijden, landbouwster, geboren te Hunsel op 26 januari 1896, overleden op 21 december 1986, begraven te Baexem, dochter van Joannes Hubert Verheijden en Anna Maria Hubertina Hendrikx.


Zij is getrouwd te Stramproy op 28 april 1916 met
Leonardus Arnoldus Cornelis Linssen, landbouwer, geboren te Stramproy op 11 april 1891, overleden op 9 maart 1956, begraven te Baexem, zoon van Peter Mathijs Linssen en Joanna Maria Ament.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina