Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Mathias van de Schoor, geboren te Heythuysen op 8 oktober 1916, overleden te Roermond op 5 januari 2000, begraven te Heythuysen, zoon van Mathias Hubertus van de Schoor en Cornelia Hubertina van de Boel.


Hij is getrouwd op 17 september 1946 met
Petronella Coenen, dienstbode, geboren te Roggel op 1 augustus 1918, wonende te Roermond, overleden aldaar op 2 mei 2002, dochter van Christiaan Coenen en Anna Catharina Wilhelmina Hubertina Walenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina