Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Petronella Houtakkers, dienstbode, geboren te Heythuysen op 1 september 1921, wonende te Roggel en te Baexem, overleden te Weert op 16 mei 2008, begraven te Heythuysen, dochter van Hendrikus Houtakkers en Maria Helena Ververs.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Hubertus Caris, landbouwersknecht, geboren te Haelen op 15 september 1923, wonende aldaar, overleden te Roermond op 2 november 1998, gecremeerd te Blerick, zoon van Joannes Hubertus Caris en Theodora Catharina Petronella Hubertina Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina