Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hermanus Houtakkers, geboren te Heythuysen op 24 februari 1918, wonende aldaar, overleden op 28 juni 2000, begraven te Heythuysen, zoon van Hendrikus Houtakkers en Maria Helena Ververs.


Hij was gehuwd met
Hendrina Josephina Gertruda Franssen, geboren te Kessel op 5 september 1924, wonende te Heythuysen, overleden te Weert (Z) op 27 januari 2000, begraven te Heythuysen op 1 februari 2000.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina