Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Suntjens, landbouwer, geboren te Roermond op 13 augustus 1879, overleden op 17 december 1963, begraven te Horn.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 mei 1912 met
Cornelia Elisabeth op Heij, geboren te Heythuysen op 6 maart 1884, overleden op 1 november 1966, begraven te Horn, dochter van Martinus Hubertus op Heij en Anna Maria Deckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina