Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Rosalia Lamerichs, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Jan Mathijs Poels, landbouwer, geboren te Thorn rond 1825, overleden te Ittervoort op 15 maart 1893, zoon van Willem Pouls en Maria Magdalena Reuten.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joanna Cornelia, geboren te Thorn rond 1855, overleden te Horn op 22 maart 1928.
  • 8 : Peter Antonius Hubertus, landbouwer, geboren te Ittervoort op 29 mei 1867.
    Hij is getrouwd te Susteren op 30 juni 1906 met Anna Maria Kessels, landbouwster, geboren te Kessel rond 1863, dochter van Johannes Kessels en Petronella Bongaerts.
    (Zij was weduwe van Jacob Joseph Claessen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina