Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Gerits, touwslager, geboren te Heythuysen op 18 mei 1877, overleden te Maastricht op 11 november 1960, zoon van Theodorus Nicolaus Gerits en Johanna Petronella Leenen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 mei 1904 (1) met
Maria Christina Compans, naaister, geboren te Leuth (D) rond 1876, overleden te Heythuysen op 22 september 1944, dochter van Hendrik Compans en Anna Boesen.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Catharina Hubertina Wetering.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina