Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Margaretha Hubertina Graat, geboren te Heythuysen op 17 november 1887, dochter van Pieter Hendrik Graat en Petronella van Lier.


Zij is getrouwd te Eijgelshoven op 15 mei 1916 met
Christiaan Joseph Hubert Jongen, caféhouder, geboren te Eijgelshoven op 23 september 1886, overleden te Eygelshoven op 20 maart 1955, zoon van Johan Joseph Hubert Jongen en Maria Agnes Wideler.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina