Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Timmermans, geboren te Heythuysen op 29 oktober 1907, overleden te Baexem op 27 mei 1954, begraven aldaar, dochter van Jacobus Hubertus Timmermans en Willemina Hubertina Schroën.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 mei 1940 met
Andreas Henricus Camp, landbouwer, geboren te Baexem op 7 november 1914, overleden te Weert (Z) op 7 april 1972, begraven te Baexem op 11 april 1972, zoon van Johannes Mathias Camp en Anna Maria van de Schoor.
(Hij was later gehuwd met Petronella Bollen, geboren op 12 november 1916, overleden op 27 mei 2007, begraven te Baexem.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina