Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus Conrardus Pouls, koetsier en bakker, geboren te Heythuysen op 3 maart 1870, zoon van Pieter Jan Pouls en Maria Anna Schoofs.


Hij is getrouwd te Maastricht op 12 oktober 1897 met
Anna Catharina Josephina Hubertina Crals, geboren te Maastricht op 21 juli 1865, overleden te Brunssum op 11 mei 1944, dochter van Jean Crals en Maria Catharina Lemmens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Petrus Hubertus, mijnwerker, geboren te Heythuysen op 2 november 1906.
    Hij is getrouwd te Brunssum op 19 april 1929 met Johanna Emma Ortwijn, geboren te Dortmund (D) op 20 maart 1909, dochter van Friedrich Ortwijn en Maria Göhrke.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina