Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henry Daemen, overleden voor 1812.


Hij was gehuwd met
Gertrude Pluijmen, landbouwster, geboren te Horn rond 1750, overleden aldaar op 5 oktober 1820, dochter van Egidius Donne Pluijmen en Maria Baetsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, huisvrouw en landbouwster, geboren te Horn rond 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 juli 1870.
    Zij is getrouwd te Horn op 22 juli 1812 met Peter op 't Roodt, smid en hoefsmid, geboren te Horn, gedoopt op 17 januari 1790, wonende te Horn, overleden aldaar op 25 oktober 1872, zoon van Nicolas op 't Roodt en Gertrude Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina