Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

André Zentjens, landbouwer, geboren te Hunsel op 26 mei 1817, overleden te Weert op 26 juni 1890, zoon van Wilhelmus Sentjens en Hendrina Nijskens.


Hij is getrouwd te Weert op 15 oktober 1841 met
Anne Gertrude van Boven, landbouwster, geboren te Nederweert op 8 maart 1813, overleden te Weert op 19 april 1888, dochter van Petrus van Boven en Hendrina Tielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, geboren te Weert rond 1844, overleden te Nederweert op 3 maart 1890.
    Hij was gehuwd met Petronella Schellekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina