Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Nissen, landbouwer, geboren te Horn rond 1762, overleden aldaar op 20 augustus 1808, zoon van Leonard Nijssen en Margaretha Hermans.


Hij is getrouwd te Horn op 1 maart 1805 met
Catharina Macken, geboren te Haelen rond 1772, overleden te Baexem op 18 maart 1829, dochter van Severinus Makken en Ida Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, landbouwersknecht, geboren te Horn op 9 juni 1805, overleden aldaar op 16 oktober 1858.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 22 mei 1835 met Jeanne Elisabeth Janssen, dagloonster, geboren te Nederweert op 6 september 1809, overleden aldaar op 31 maart 1857, dochter van Jan Janssen en Catharina Didden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina