Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Verstappen, geboren te Heythuysen op 10 oktober 1861, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 april 1953, begraven aldaar, dochter van Henricus Verstappen en Maria Vermij.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 augustus 1892 met
Jacobus Ottenheim, geboren te Nunhem op 7 augustus 1862, overleden te Heythuysen op 15 augustus 1916, zoon van Jacobus Ottenheim en Joanna Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Spierdijk op 29 oktober 1894, overleden te Weert op 4 oktober 1988, begraven te Heythuysen.
  • 3 : Wilhelmus Hubertus, metselaar, geboren te Heythuysen op 25 oktober 1898.
    Hij is getrouwd te Voorhout op 30 april 1930 met Clara Catharina van den Nouland, geboren te Voorhout op 1 november 1903, dochter van Theodorus van den Nouland en Maria van der Voorn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina