Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendricus Hubertus Linssen, metselaar, geboren te Grathem op 6 mei 1891, wonende te Swalmen, overleden te Horn Hornerheide op 20 december 1984, begraven te Heythuysen op 24 december 1984, zoon van Leonardus Linssen en Maria Gertrudis Meuwissen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 november 1925 met
Margaretha Vossen, geboren te Haelen op 9 september 1897, wonende te Heythuysen, overleden te Nederweert op 17 juli 1975, begraven te Heythuysen op 19 juli 1975, dochter van Andries Vossen en Barbara Hubertina Catharina Salman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina