Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Corsten.


Zij was gehuwd met
Joannes Versondert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, afkomstig uit Helden, overleden te Neer op 14 februari 1794.
    Zij is getrouwd te Helden op 30 november 1775 voor de kerk met Leonardus Geenen, pachter en boer, gedoopt te Neer op 13 augustus 1742, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 16 november 1815, zoon van Hermanus Geenen en Wulmke Verhaegh.
    (Hij is eerder getrouwd te Neer op 18 juli 1765 voor de kerk met Maria aen de Boem, gedoopt te Neer op 26 oktober 1739, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 16 april 1774, dochter van Joannes aan den Boem en Maria Francisca Aquarius.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina