Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jozef Theeuwen, landbouwer, geboren te Melick en Herkenbosch rond 1905, zoon van Jan Hubert Theeuwen en Elisabeth van Melick.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 november 1931 met
Maria Mechtildis Rijks, geboren te Grathem op 9 november 1908, overleden te Weert (V) op 19 augustus 1993, dochter van Jacobus Rijks en Maria Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina