Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Reijven, geboren te Hunsel op 9 april 1882, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 oktober 1945, dochter van Peter Joannes Reijven en Johanna Schrooijen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 1 mei 1903 met
Franciscus Hubertus Coolen, molenaar, geboren te Neeritter op 10 augustus 1873, overleden te Hunsel op 22 september 1938, zoon van Martinus Hubertus Coolen en Maria Cornelia Truijen.

Uit dit huwelijk:
  • 9 : Godefridus Martinus, geboren te Hunsel op 5 februari 1922, overleden te Weert (Z) op 2 juni 1999, begraven te Nederweert op 7 juni 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina