Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Francisca Reijnders, geboren te Heythuysen op 31 december 1905, overleden te Leveroij op 10 oktober 1973, begraven te Leveroy op 13 oktober 1973, dochter van Leonardus Hubertus Reijnders en Geertrudis Gubbels.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 mei 1936 met
Henricus Wetemans, landbouwer, geboren te Stramproy op 26 juli 1904, overleden op 10 januari 1983, begraven te Leveroy, zoon van Peter Michael Wetemans en Anna Catharina Naus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Henricus Leonardus, geboren te Nederweert op 6 juni 1938, overleden aldaar op 4 januari 1945.
  • 2 : Leonardus Antonius Cornelis, geboren te Nederweert op 11 april 1946, overleden op 22 april 2021, gecremeerd te Nederweert.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina