Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Spoormakers.


Hij was gehuwd met
Elisabeth van Deursen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannis, smid, geboren te Bakel op 20 juni 1821.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 8 april 1864 met Sebilla Dorothea Rutten, herbergierster, geboren te Kessenich op 9 november 1832, overleden aldaar op 18 augustus 1904, dochter van Martinus Rutten en Mechtildis Hermans.
    (Zij is eerder getrouwd te Kessenich op 9 juli 1858 met Thomas op 't Roodt, hoefsmid, geboren te Roggel op 13 november 1825, overleden te Kessenich op 16 juni 1861, zoon van Willem op 't Root en Maria Catharina Sijben.)
  • 2 : Martinus, landbouwer en smid, geboren te Bakel op 17 september 1825.
    Hij is getrouwd te Helden op 25 april 1854 met Mechtildis van Doren, landbouwster, geboren te Helden op 13 januari 1830, dochter van Engelbert Paulus van Doren en Franciska Sijbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina