Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Hubertus Huijskens, fabrieksarbeider, geboren te Hunsel op 28 november 1912, wonende aldaar, overleden te Weert op 22 april 1955, begraven te Ittervoort, zoon van Thomas Hubertus Huijskens en Anna Catharina Hubertina Reijnders.


Hij was gehuwd met
Petronella Gorissen, geboren te Roggel op 16 september 1919, overleden te Weert op 23 januari 2004, dochter van Leonardus Gorissen en Petronella Rijks.
(Zij was weduwe van Willem Verstappen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina