Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Hubertus Koolen, schilder en huisschilder, geboren te Heythuysen op 24 april 1901, overleden aldaar op 9 februari 1968, begraven aldaar op 13 april 1968, zoon van Martinus Hubertus Koolen en Francisca Johanna Hoefnagels.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 november 1938 met
Elisabeth Johanna Sibilla Janssen, geboren te Heythuysen op 5 juli 1907, overleden te Weert (V) op 20 december 1985, begraven te Heythuysen, dochter van Willem Janssen en Maria Catharina Hubertina Caris.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina