Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Josephus Verkoulen, geboren te Heythuysen op 19 maart 1900, overleden te Roermond op 27 juni 1943, zoon van Mathias Hubertus Verkoulen en Anna Maria Claassen.


Hij is getrouwd te Baexem op 1 mei 1925 met
Maria Petronella Louisa Cuijpers, geboren te Baexem op 17 april 1901, overleden te Horn op 13 december 1980, dochter van Theodorus Cuijpers en Anna Elisabeth Geraads.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina