Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Schroijen, loswerkman, geboren te Heythuysen op 14 augustus 1912, overleden te Weert op 6 november 1994, zoon van Wilhelmus Hubertus Schroijen en Petronella Swagten.


Hij is getrouwd te Nederweert op 20 juni 1941 met
Dorothea van den Berg, geboren te Nederweert op 9 maart 1909, overleden te Weert (Z) op 9 december 1988, dochter van Jacobus van den Berg en Dorothea Berben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina