Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Hubertina Konings, dienstmeid, geboren te Neeritter op 17 november 1865, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 30 september 1945, begraven te Ittervoort, dochter van Willem Konings en Anna Maria Ceresa.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 10 januari 1896 met
Hendrik Antoon Michiel Reijnen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 10 mei 1863, overleden aldaar op 27 oktober 1928, begraven aldaar, zoon van Peter Jan Hendrik Hubertus Reijnen en Marie Gertrude Opgenhaffen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina