Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Gertruda Aben, geboren te Baexem op 30 april 1897, overleden te Heythuysen op 20 april 1928, dochter van Joannes Aben en Gertrudis Gijsen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 juli 1927 met
Hendricus Hubertus Hobus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 29 april 1897, overleden te Horn (V) op 4 februari 1972, begraven te Heythuysen, zoon van Gerardus Hobus en Maria Barbara Peeters.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 2 mei 1930 met Johanna Helena Scheenen, geboren te Roggel op 20 augustus 1902, overleden te Roermond (Z) op 29 december 1981, begraven te Heythuysen, dochter van Theodorus Scheenen en Mathea Hendrica Gijsen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina