Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Theunissen, landbouwer, geboren te Hunsel-Uffelsen op 20 mei 1839, overleden te Haelen op 26 maart 1913, zoon van Henricus Theunissen en Joanna Peerlinx.


Hij is getrouwd te Baexem op 20 november 1878 met
Anna Catharina Levels, landbouwster, geboren te Baexem op 4 januari 1845, overleden te Haelen op 22 september 1927, dochter van Pierre Chretien Levels en Anne Marie Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Elisabeth, geboren te Baexem op 14 oktober 1879, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 7 februari 1953.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 9 februari 1911 met Joseph Briels, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 22 november 1881, overleden te Maaseik (B) op 27 april 1933, zoon van Jan Mathijs Briels en Petronella Best.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina