Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Vaessen, landbouwster, geboren te Grathem op 13 november 1874, overleden te Meijel op 29 september 1930, dochter van Wilhelmus Vaassen en Joanna Dekkers.


Zij is getrouwd te Grathem op 21 april 1904 met
Hendricus Hubertus op 't Veld, landbouwer, geboren te Heythuysen op 1 februari 1872, overleden te Meijel op 14 september 1916, zoon van Pieter Jan op 't Veld en Hubertina Helena Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Helena, geboren te Hunsel-As op 23 januari 1907.
    Zij is getrouwd te Meijel op 1 mei 1928 met Mathijs Hubertus van Bree, metselaar, geboren te Meijel op 6 oktober 1900, zoon van Hubertus van Bree en Maria Hendriks.
  • 4 : Peter Joannes, geboren te Hunsel-As op 4 mei 1910, overleden te Hunsel op 26 oktober 1912.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina