Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Agatha Beckers, coupeuse, geboren te Grathem op 20 februari 1907, overleden te Weert op 6 juli 1999, begraven aldaar op 10 juli 1999, dochter van Johannes Beckers en Maria Helena van Heur.


Zij is getrouwd te Weert op 30 december 1942 met
Adrianus Joseph Boots, brandstoffenhandelaar, geboren te Weert op 19 juli 1909, overleden aldaar op 14 juni 1971, begraven te Weert-Leuken, zoon van Conraad Willem Boots en Antonetta Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina