Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Dekkers, landbouwster, geboren te Heythuysen op 30 oktober 1846, overleden te Grathem op 2 april 1920, dochter van Jan Deckers en Willemine Baetsen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 juni 1870 met
Wilhelmus Vaassen, landbouwer, geboren te Hunsel-As op 5 juli 1840, overleden te Grathem op 29 oktober 1917, zoon van Leonard Vaassen en Anne Catherine Reijven.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Baexem op 15 november 1879.
  • 5 : Hendrikus, geboren te Baexem op 12 augustus 1881, overleden aldaar op 15 maart 1883.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina