Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Levels, dienstmeid, geboren te Beegden op 5 maart 1879, overleden te Limbricht op 18 november 1958, dochter van Johannes Levels en Sophia Catharina Daemen.


Zij is getrouwd te Grathem op 5 april 1902 met
Joannes Franciscus Cober, landbouwer en eierinpakker, geboren te Grathem op 7 december 1876, wonende aldaar, overleden te Roermond op 6 juni 1949, zoon van Karel Hubertus Kober en Anna Maria Cleutjens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Hubertus, sergeant KNIL, geboren te Grathem op 21 juli 1904, overleden te Chungkai Thailand op 19 december 1943.
    Hij is getrouwd te Grave op 30 september 1929 met Maria Margaretha Rembertha Emons, geboren te Grave op 5 november 1904, dochter van Hendrik Klaas Emons en Hermanna Gerharda Johanna Feijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina