Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Janssen, koopman, geboren te Helden op 6 april 1861, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 9 februari 1947, zoon van Petrus Theodorus Janssen en Joanna van Oijen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 november 1904 met
Maria Catharina Hubertina Caris, geboren te Nunhem op 27 december 1867, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 21 juni 1930, dochter van Wilhelmus Caris en Sebilla Hubertina Rutten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Joseph Hubertus, garagehouder, geboren te Heythuysen op 30 juli 1905, overleden te Roermond op 11 januari 1996, begraven te Heythuysen op 16 januari 1996.
    Hij is getrouwd te Roermond op 5 november 1935 met Elisabeth Maria Elst, omderwijzeres, geboren te Valkenburg op 9 september 1909, overleden te Heythuysen op 17 januari 2003, dochter van Johannes Elst en Maria Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina