Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andries Peeters, scheepsjager en landbouwer, geboren te Helden op 25 januari 1880, zoon van Hendrik Peeters en Margaretha Beurskens.


Hij is getrouwd te Meijel op 7 november 1904 met
Henrietta Steijvers, geboren te Nederweert op 18 april 1882, overleden te Meijel op 9 oktober 1924, dochter van Leonardus Mathias Steijvers en Engelina Odilia Nijskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha Angelina, geboren te Meijel op 10 februari 1905.
    Zij is getrouwd te Meijel op 28 mei 1934 met Rudolf Antoon Vaessen, landbouwer, geboren te Maasbree op 12 september 1909, zoon van Peter Joannes Vaessen en Maria Elisabeth Pieters.
  • 4 : Helena Elisabeth Maria, geboren te Meijel op 8 mei 1909, overleden aldaar op 1 juli 1993.
    Zij is getrouwd te Meijel op 18 oktober 1937 met Peter Johannes Basten, landbouwer, geboren te Meijel op 16 mei 1911, zoon van Willem Basten en Catharina Smolenaars.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina