Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambert Hermans, sergeant bij de Koloniale Reserve, geboren te Hunsel op 23 augustus 1881, overleden te Nijmegen op 11 juli 1951, zoon van Cornelius Hubertus Hermans en Elisabeth Camp.


Hij is getrouwd te Nijmegen op 27 mei 1909 met
Hendrika Maria Hofmans, geboren te Oeffelt op 10 september 1883, dochter van Franciscus Hofmans en Elisabeth Heijligers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina