Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mattis van den Wijer, timmerman, geboren te Horn op 1 mei 1839, zoon van Pierre van den Wijer en Christine van Geneegen.


Hij is getrouwd te Luik (B) op 25 april 1867 met
Maria Elisabeth Beckers, winkeljuffrouw, geboren te Oud-Valkenburg op 20 april 1840, overleden te Luik (B) op 16 maart 1895, dochter van Theodoor Joseph Beckers en Maria Catharina Debie.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina