Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Veugelaers, naaister, geboren te Horn op 4 mei 1806, overleden aldaar op 5 december 1836, dochter van Mathieu Veugelaers en Clare Timmermans.


Zij is getrouwd te Horn op 7 april 1834 met
Mathias Seems, akkerknecht en dagloner, geboren te Haelen op 9 februari 1813, overleden te Horn op 4 april 1893, zoon van Peter Seems en Catharina Hendrix.
(Hij is later getrouwd te Horn op 25 april 1838 met Joanne Engelen, dienstmeid en naaister, geboren te Horn op 5 oktober 1804, overleden aldaar op 9 maart 1884, dochter van Guillaume Engels en Claire Soentjens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mattis, geboren te Horn op 4 oktober 1835, overleden aldaar op 9 maart 1836.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina