Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Veugelaars, dagloner en landbouwer, geboren te Horn op 13 november 1765, overleden aldaar op 22 september 1833, zoon van Joannes Antonius Veugelaers en Martina Loven.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 april 1799 (1) met
Anna Maria Halfes, geboren te Aldeneik (kanton Maaseik) op 26 augustus 1771, dochter van Pierre Halfens en Christine Vanhel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina, geboren te Heel rond 1800, overleden te Horn op 20 augustus 1861.

Hij is getrouwd te Horn op 23 januari 1826 (2) met
Gertrudis Tullemans, dagloonster, gedoopt te Buggenum op 2 oktober 1778, wonende te Haelen, dochter van Leonard Thulmans en Petronelle Pelsers.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 20 maart 1799 met Sibertus Delissen, landbouwer, geboren te Beegden op 11 april 1775, wonende te Haelen, overleden te Horn op 10 december 1818, zoon van Cornelis Delissen en Catharina Snijders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina