Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hermanus Hubertus Scheepers, werkman en landbouwer, geboren te Horn op 28 juli 1853, overleden te Tegelen op 21 november 1931, zoon van Wilhelmus Scheepers en Hendrina Geutskens.


Hij is getrouwd te Horn op 11 november 1878 met
Petronella Hubertina Janssen, dienstmeid, geboren te Grathem op 18 december 1849, dochter van Peter Gerardus Janssen en Anne Marie Koninckx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem Hubert, opperman, geboren te Horn op 6 oktober 1880.
    Hij is getrouwd te Tegelen op 25 september 1911 met Ida Beurskens, geboren te Tegelen op 6 juli 1880, dochter van Jacobus Beurskens en Maria Hubertina Coenen.
  • 2 : Joseph Hubert, geboren te Horn op 24 maart 1882, overleden te Niederkrüchten-Boscherhausen (D) op 1 februari 1883.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina