Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Janssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Swalmen op 3 februari 1809, wonende te Horn, overleden aldaar op 18 augustus 1884, dochter van Paulus Janssen en Maria Evers.


Zij is getrouwd te Horn op 22 november 1841 met
Willem Engelen, metselaar en landbouwer, geboren te Horn op 14 april 1814, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 mei 1889, zoon van Guillaume Engels en Claire Soentjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, dienstknecht, geboren te Horn op 24 maart 1842, overleden te Herten op 11 mei 1923.
    Hij is getrouwd te Herten op 10 mei 1869 met Anna Maria Hubertina Kanters, geboren te Herten op 2 maart 1845, overleden aldaar op 19 oktober 1928, dochter van Michiel Kanters en Elisabeth Willemsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina