Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Linssen, landbouwster, geboren te Heythuysen op 22 augustus 1841, wonende te Baexem, overleden te Grathem op 17 januari 1913, dochter van Jean Linssen en Marie Digne Abrahams.


Zij is getrouwd te Horn op 21 juni 1870 met
Peeter Joannus Verstappen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 15 augustus 1836, wonende aldaar, overleden te Grathem op 22 november 1920, zoon van Hendricus Verstappen en Anna Catharina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Digna, geboren te Heythuysen op 6 oktober 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina