Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Nicolas Clebes.


Hij was gehuwd met
Jeanne Reeman.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, schoenmaker, geboren te Fütt (D) op 24 oktober 1767, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 15 februari 1811.
    Hij is getrouwd te Roggel op 16 mei 1798 met Maria Catharina Vrencken, gedoopt te Roggel op 3 juni 1770, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 september 1830, dochter van Johannes Vrencken en Johanna Baetsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina