Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurent Korsten, wonende te Grathem.


Hij was gehuwd met
Petronelle Verstappen, wonende te Grathem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martin, landbouwer, geboren te Grathem op 16 maart 1769, wonende te Wessem, overleden te Grathem op 6 januari 1857.
    Hij is getrouwd te Roggel op 16 januari 1803 met Johanna Catharine Hacken, landbouwster, gedoopt te Roggel op 6 februari 1778, overleden te Hunsel-As op 23 april 1839, dochter van Bartholomeus Hacken en Elisabeth Houben.
  • 2 : Cornelia, landbouwster, gedoopt te Wessem op 1 september 1787, wonende te Nunhem, overleden te Grathem op 23 augustus 1860.
    Zij was gehuwd (1) met Joseph Geraets, overleden te Wessem op 2 maart 1819.
    Zij is getrouwd te Wessem op 6 april 1820 (2) met Peter van de Port, geboren te Neeritter, gedoopt op 18 oktober 1786, overleden te Nunhem op 6 oktober 1834, zoon van Joannes van de Groote Port en Petronella Coppen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina