Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanne Vermeulen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn, gedoopt op 6 juni 1776, overleden te Horn op 31 augustus 1848, dochter van Angelus Vermeulen en Margarita Fabri.


Zij is getrouwd te Horn op 12 mei 1805 (1) met
Jean Verkennis, dagloner, geboren te Horn, gedoopt op 12 december 1778, overleden te Horn op 4 maart 1810, zoon van Pierre Verkennis en Catharin Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu, geboren te Horn op 1 november 1806, overleden aldaar op 13 februari 1810.

Zij is getrouwd te Horn op 16 mei 1811 (2) met
Joannes Salvé, landbouwer, geboren te Horn rond 1759, overleden aldaar op 4 augustus 1846, zoon van Simon Salvé en Elisabeth Timmermans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina