Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Cornelissen, gedoopt te Haelen, wonende aldaar.


Zij is getrouwd te Haelen op 24 februari 1789 voor de kerk met
Joannes Bullers, landbouwer, gedoopt te Haelen op 5 juli 1760, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 december 1830, zoon van Nelis Bulders en Petronella Janssen.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 29 januari 1799 met Petronella Quicken, gedoopt te Haelen op 13 september 1765, overleden aldaar op 17 september 1810, dochter van Hendricus Quicken en Maria Digna Stams.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Lambertus, gedoopt te Haelen op 29 september 1792, overleden aldaar op 9 januari 1859.
  • 3 : Cornelius, gedoopt te Haelen op 27 februari 1795, overleden aldaar.
  • 4 : Cornelius, gedoopt te Haelen op 6 mei 1796, overleden aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina