Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marguerite Puts, wonende te Beegden.


Zij was gehuwd met
Guilliaume Eggels, wonende te Beegden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, gedoopt te Beegden op 2 augustus 1765, wonende te Haelen, overleden aldaar op 11 maart 1814.
    Hij is getrouwd te Haelen op 16 april 1793 voor de kerk met Petronella Geraets, landbouwster, geboren te Haelen, gedoopt op 16 september 1760, wonende te Haelen, overleden aldaar op 20 september 1826, dochter van Petrus Geraedts en Maria Frinsen.
  • 2 : Agnes, dienstmeid, geboren te Beegden op 5 november 1785, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 mei 1851.
    Zij is getrouwd te Haelen op 15 mei 1819 met Martinus Tillemans, gedoopt te Neer op 30 juni 1786, wonende te Beegden, overleden aldaar op 8 oktober 1839, zoon van Wilhelmus Tillemans en Wilhemina Wagemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina