Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Timmermans, wonende te Horn.


Zij was gehuwd met
Joannes Mertens, wonende te Horn.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs, geboren te Horn rond 1751, wonende te Haelen, overleden te Horn op 21 april 1819.
    Hij is getrouwd te Haelen op 29 januari 1789 voor de kerk met Dorothea Jeuken, geboren te Helden rond 1761, gedoopt aldaar, wonende te Haelen, overleden te Horn op 22 april 1819, dochter van Jean Jeuken en Beatrix Gommans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina