Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Gielen.


Zij was gehuwd met
Claude van Horen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antoon, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 25 januari 1784, overleden aldaar op 25 februari 1862.
    Hij is getrouwd te Haelen op 27 juli 1819 met Mechtildis Nijssen, gedoopt te Haelen op 3 januari 1783, overleden aldaar op 12 november 1846, dochter van Joannes Nijssen en Maria van Dael.
  • 3 : Beatrix, dienstmeid, geboren te Haelen rond 1787.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 30 september 1812 met Pierre Smeets, binnenschipper, geboren te Urmond rond 1766, zoon van Jean Smeets en Ide Harden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina