Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Simeon Caris, dagloner, wonende te Weert.


Hij was gehuwd met
Maria Weegels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus, landbouwer en bouwknecht, geboren te Weert op 29 december 1812, wonende te Haelen, overleden te Weert op 15 september 1879.
    Hij is getrouwd te Haelen op 21 juli 1835 met Cristine van Horck, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 16 februari 1811, wonende aldaar, overleden te Weert op 31 januari 1895, dochter van Christophorus van Horck en Angelina Gorissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina