Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter van Vlodrop, dagloner en landbouwer, geboren te Swalmen op 24 september 1768, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 6 januari 1848, zoon van Guillaume van Vlodrop en Sophia Cranssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 april 1799 met
Elisabeth Ketelaers, dagloonster, geboren te Heythuysen op 8 juli 1768, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 maart 1848, dochter van Jean Ketelaers en Petronelle van Bree.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronille, geboren te Heythuysen op 13 juni 1806, overleden aldaar op 13 juni 1806.
  • 2 : Jean, geboren te Heythuysen op 11 oktober 1808, overleden aldaar op 16 mei 1810.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina